... KENT U DE AVA AL ?...
proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen
19 november 2018
OPROEP KFOR-1

Sinds kort is opgericht de (besloten) facebook groep KFOR-1, 20 april 1999 – 08 december 1999. Deze groep is opgericht om eventuele berichten en/of komende evenementen bij u onder de aandacht te brengen en uiteraard om onderling van gedachten te wisselen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

 

Voor belangstellenden die zich ook bij deze groep willen aansluiten is de hieronder genoemde link bijgevoegd:
https://www.facebook.com/groups/440739886455087/
Bij het tevoorschijn komen van de pagina ziet u de knop “lid worden”, daarop even klikken en vervolgens de 3 vragen beantwoorden. Aansluitend zult u een bevestiging van uw deelname aan deze groep ontvangen

De oudste en jongste artillerist (jaardag 2011)

Kent u de AVA al?


Voor wie is de AVA?
De AVA is voor veteranen en voor sympathisanten (o.a. post-actieven, voormalig dienstplichtig artilleristen en de achterban)

Wat biedt de AVA u?
Een “thuisbasis” voor u en uw achterban. Kameraadschap, erkenning en waardering, reünieactiviteiten, bijeenkomsten en herdenkingen, toegang tot goede nazorg. Belangenbehartiging.

Sluit u aan bij de AVA!
Proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen. Ervaar de bekende korpsgeest en kameraadschap. Weet dat uw belangen in goede handen zijn. Met een eenmalige bijdrage van € 10,-- bent u lid en steunt u de AVA.


Erkend door: