... KENT U DE AVA AL ?...
proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen
16 augustus 2019
Veteranenvoorstelling Nationale Taptoe 2019

De Stichting Nationale Taptoe organiseert ook dit jaar weer de unieke en traditionele veteranenontvangst om daarmee haar respect te tonen aan alle veteranen en dienstslachtoffers van Defensie en de Politie.
Op 27 september 2019 bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom in Rotterdam AHOY. 

Voor meer info kunt u hier de FLYER downloaden.

Dit jaar wordt de veteranendag geopend door de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, luitenant-generaal Hans van Griensven. De show wordt geopend door de Commandant der Strijdkrachten, luitenant-admiraal Rob Bauer.
U kunt elkaar (weer) ontmoeten en gezellig bijpraten. Voor koffie en “live” achtergrondmuziek wordt natuurlijk gezorgd.
Tevens wordt u een lunch aangeboden, waarna u ’s-middags kunt genieten van een mooie Taptoevoorstelling. In deze voorstelling wordt op een bijzondere muzikale manier aandacht gegeven aan “onze” veteranen. Ook dit jaar wordt dit speciale en unieke arrangement u aangeboden tegen een sterk gereduceerde prijs! Daarbij hebben wij voor u de beste plaatsen gereserveerd! De informatie over de arrangementsprijzen vindt u op de bijgevoegde bestelbon.
Wij zullen er alles aan doen om de veteraan en zijn familie een mooie dag te bezorgen.

De oudste en jongste artillerist (jaardag 2011)

Kent u de AVA al?


Voor wie is de AVA?
De AVA is voor veteranen en voor sympathisanten (o.a. post-actieven, voormalig dienstplichtig artilleristen en de achterban)

Wat biedt de AVA u?
Een “thuisbasis” voor u en uw achterban. Kameraadschap, erkenning en waardering, reünieactiviteiten, bijeenkomsten en herdenkingen, toegang tot goede nazorg. Belangenbehartiging.

Sluit u aan bij de AVA!
Proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen. Ervaar de bekende korpsgeest en kameraadschap. Weet dat uw belangen in goede handen zijn. Met een eenmalige bijdrage van € 10,-- bent u lid en steunt u de AVA.


Erkend door: