... KENT U DE AVA AL ?...
proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen
09 maart 2020
KFOR-2 Reünie 41 (NL) Arty Bn d.d. zaterdag 12 september 2020

KFOR 2 reünie zaterdag 16 mei wordt verplaatst naar zaterdag 12 september.

 
Zie hier de reden om zaterdag 12 september 2020 deel te nemen aan de reünie van 41 (NL) Arty Bn. Kom jij ook? Neem je de familie mee? De locatie is de Legerplaats bij Oldebroek (Artillerie schietkamp) Eperweg 149, 8084 HE ‘t Harde.

 

Als commissie hebben we besloten om de reünie te verplaatsen. Dit omdat de ontwikkeling van het Corona virus grillig zijn en het onduidelijk is of toestemming gegeven zal worden. Daarnaast zullen we op korte termijn de offertes moeten omzetten naar bestellingen en daarmee maken we kosten. De nieuwe datum is zo gekozen dat de KFOR 2 reünist nog meer geboden kan worden. Deze datum is namelijk ook de Open

Monumentendag en tevens de reünie van de gehele Artillerie! Dus eventueel nog meer bekenden. Mocht de datum niet passen en je hebt jezelf al ingeschreven dan zorgen we tijdig dat het geld zal worden teruggestort. We blijven hopen op ieders komst en gaan als commissie verder met de voorbereidingen. 

  

Het is zo’n 20 jaar geleden dat KFOR-2 de verantwoordelijkheid overdroeg aan andere NAVO-partners. Vele jaren zijn verstreken en hoe gaat het nu met eenieder?

Zie hier de reden om zaterdag 12 september 2020 deel te nemen aan de reünie van 41 (NL) Arty Bn. Kom jij ook? Neem je de familie mee? De locatie is de Legerplaats bij Oldebroek (Artillerie schietkamp) Eperweg 149, 8084 HE ‘t Harde.

 

Wat mag je verwachten:

10:30 uur: Aanmelden. Volg de bewijzering en op het aanmeldpunt ontvang je o.a. een lunchpakket. Daarna staat er koffie/thee met plattkuchen voor een ieder klaar.

12:30 uur: Openingswoord door oud-commandant 41 Arty Bn (in de tent) en aansluitend samen herinneringen ophalen. Verder worden er doorlopend video's vertoond, het Nederlands Artillerie Museum is open en voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten.

15:30 uur: Food truck: “Friet & Snacks” en ijs toe.

19:00 uur: Tap toe en einde reünie.

Wat zijn de kosten:

Consumpties tegen betaling (bonnen € 1,- per stuk). Geen mogelijkheid om te pinnen.

Neem gerust familie mee. De kosten zijn als volgt:

Veteraan KFOR-2, GRATIS;
Vanaf 17 jr, € 20,- p.p.

Kinderen 6-16 jr, € 10,- p.p. Kinderen 0-5 jr, gratis.

 

 Aanmelden:

.Aanmelden kan HIER en ook via de PayLogic link betalen. (Hieraan zijn geen extra kosten verbonden).

 

Let op:

Sluitingsdatum voor aanmelding deelname: zondag 30 augustus 23.00 uur.

Heb je vragen of verzoeken: Kfor-2@outlook.com

We hopen dat we jullie mogen verwelkomen d.d. zaterdag 12 september 2020

De oudste en jongste artillerist (jaardag 2011)

Kent u de AVA al?


Voor wie is de AVA?
De AVA is voor veteranen en voor sympathisanten (o.a. post-actieven, voormalig dienstplichtig artilleristen en de achterban)

Wat biedt de AVA u?
Een “thuisbasis” voor u en uw achterban. Kameraadschap, erkenning en waardering, reünieactiviteiten, bijeenkomsten en herdenkingen, toegang tot goede nazorg. Belangenbehartiging.

Sluit u aan bij de AVA!
Proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen. Ervaar de bekende korpsgeest en kameraadschap. Weet dat uw belangen in goede handen zijn. Met een eenmalige bijdrage van € 10,-- bent u lid en steunt u de AVA.


Erkend door: