... KENT U DE AVA AL ?...
proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen
18 juni 2020
De 7e editie van de Walk4Veterans komt eraan!

Door het corona-virus wordt het anders dan voorgaande jaren en gaat een gezamenlijk wandelevenement niet door. Toch kun je het verschil maken in het leven van veteranen en hebben we het hetzelfde doel als andere jaren: geld ophalen voor de training en plaatsing van een veteranenhond.

 

Ondanks de beperkende maatregelen, zijn we nog steeds vrij om te gaan en staan waar we willen. Voor een veteraan met PTSS is dat anders: voor hen voelt het alsof ze voortdurend in quarantaine zijn, aan huis gebonden door angst voor een herbeleving of paniek voor een onverwachte gebeurtenis.

We vieren dit jaar 75 jaar vrijheid in Nederland. Daarom dagen we je uit om gedurende een periode van 75 dagen, 75 kilometer te wandelen, hard te lopen of iets anders te doen en daarmee € 75 aan sponsorgeld op te halen voor de veteranenhond.

Welke uitdaging kies jij? 
Schrijf je in vanaf 20 juni en doe mee! www.walk4veterans.nl

De oudste en jongste artillerist (jaardag 2011)

Kent u de AVA al?


Voor wie is de AVA?
De AVA is voor veteranen en voor sympathisanten (o.a. post-actieven, voormalig dienstplichtig artilleristen en de achterban)

Wat biedt de AVA u?
Een “thuisbasis” voor u en uw achterban. Kameraadschap, erkenning en waardering, reünieactiviteiten, bijeenkomsten en herdenkingen, toegang tot goede nazorg. Belangenbehartiging.

Sluit u aan bij de AVA!
Proef de verbondenheid tussen oude en jonge veteranen. Ervaar de bekende korpsgeest en kameraadschap. Weet dat uw belangen in goede handen zijn. Met een eenmalige bijdrage van € 10,-- bent u lid en steunt u de AVA.


Erkend door: